УСЛУГИ

За да протече вашето сватбено, фирмено или семейно тържество по най-добрия начин е необходимо професионално озвучаване, качествено водене и добър подбор на музиката. Старая се да водя по модерен начин с премерено чувство за хумор, като по този начин поднасям всички български трации и ритуали. Всеки път подхождам индивидуално, като предварително уточнявам стиловете музика, които харесвате. Като човек който има достатъчно опит зад гърба си, умея да усещам хората и настроението им, така че не ми е необходим списък с песни. Ако разбира се държите да чуете любимите си песни, може да си направим кратък плейлист с който да ме насочите. Мога да дам подходящи съвети и идеи за да направите празника си още по-вълнуващ! След като разгледате сайта ми, не се колебайте да се свържете с мен, за да си направим една неангажираща среща, в която да се запознаем и да ви обясня всичко, което ви интересува.

Сватбени и семейни тържества

   Сватбеното тържество е един от най-неповторимите моменти в живота на човек. Всеки си представя по различен начин денят, в който сключва свещен брачен съюз. За да протече празникът ви по начина, по който си го представяте във вашите мечти, аз съм готов да откликна на всички ваши изисквания и да се съобразя с вашите виждания за събитието и подбора на музиката.

    Водя сватбите самостоятелно, както на български, така и на английски без нужда от допълнителен водещ/а, освен ако вие не искате такъв/ава. Старая се да водя по съвременен начин, като едновременно с това спазвам всички български традиции и ритуали. Основна цел на работата ми са препълнения дансинг, усмивките по лицата на хората и хубавите спомени, които остават в съзнанието.

Фирмени тържества и частни партита

    Фирмените тържества са моята специалност, защото с тях започнах кариерата си като дисководещ.  Тук имам най-много опит и умея да усещам хората и техните музикални желания само с един поглед.

    Фирмените тържества и корпоративните събития са мероприятия, които обикновено се празнуват веднъж годишно.  Това зависи от менъджмънта на фирмата и всяка фирма сама определя кога и как да направи своето парти.

    И тъй като хората цяла година се трудят и очакват с нетърпение празничната вечер, затова аз отделям специално внимание на всяко едно фирмено тържество и се съобразявам с индивидуалните изисквания на всеки гост.

Абитуриентски и абсолвентски балове

    Каквото и да си говорим, младите хора са си млади хора и умеят да се веселят от сърце. Това са едни от най -купонджийските мероприятия, защото символизират безгрижността и младостта на група от хора, които не се притесняват от задръжки и етикеция.

    И ако на фирмените тържества хората се притесняват от шефовете си, то на баловете учениците и студентите не се притесняват от никой, защото символично завършват един етап от живота си. Затова тук хората знаят как да се забавляват и за мен е огромна чест и привилегия да споделя тахната радост и да направя празника им и още по-неповторим. Ако на човек, може да му се наложи да прави сватба два пъти, то със сигурност няма да има втори бал в живота!

Семинари, конференции, презентации, тийм билдинг

    Тук естетвото на мероприята е малко по-различно. И ако за разлика от сватбите и семейните тържества, където веселата част е преобладаваща, тук идеята е да се проведе сериозно събитие, което да достигне до по-голям кръг от хора.

За целта са необходими качествено професионално озвучаване и наличие на конферентна техника, като:

 • екран,
 • мултимедия,
 • флипчарт,
 • микрофони
 • консумативи

  Аз мога да предоставя необходимото количество техника и да следя за нормалното протичане на цялата презентация, семинар, конференция или тийм билдинг.

Семейни тържества

    Семейните тържества са едни от най-хубавите празници, защото включват лични поводи за веселие като рождени дни, юбилеи, годишнини, кръщенета и други. Тук се изисква опит, професионализъм и персонално отношение, за да останат хубавите спомени вечни.

    На всяко едно такова събитие, аз подхождам индивидуално, защото всеки гост трябва да се чувства специален и щастлив на своето тържество.

Озвучаване и други мероприятия

    Ако имате нужда от качествено озвучаване и осветление за какъвто и да е повод мога да предоставя всичко необходимо за вашето мероприятие:

 • корпоративни събития,
 • озвучаване на училища,
 • детски градини,
 • читалища,
 • площади,
 • сцени,
 • озвучаване на изпълнители,
 • музиканти,
 • караоке,
 • частни партита  и много други.