Услуги

За да протече Вашето сватбено, фирмено или семейно тържество по най-добрия начин е необходимо професионално озвучаване, качествено водене и добър подбор на музиката. Старая се да водя по модерен начин с премерено чувство за хумор, като по този начин поднасям всички български традиции и ритуали. Всеки път подхождам индивидуално, като предварително уточнявам стиловете музика, които харесвате. Като човек който има достатъчно опит зад гърба си, умея да усещам хората и настроението им, така че не са ми необходими списъци с песни. Ако разбира се държите да чуете любимите си песни, може да си направим кратък плейлист с който да ме насочите. Ще ви дам много съвети и идеи за да направите празника си още по-вълнуващ! След като разгледате сайта ми, не се колебайте да се свържете с мен, за да си направим една неангажираща среща, в която да се запознаем и да ви обясня всичко, което ви интересува.

Сватбени и семейни тържества

Сватбеното тържество е един от най-неповторимите моменти в живота на човек. Всеки си представя по различен начин денят, в който сключва свещен брачен съюз. За да протече празникът ви по начина, по който си го представяте във вашите мечти, аз съм готов да откликна на всички ваши изисквания и да се съобразя с вашите виждания за събитието и подбора на музиката.

Водя сватбите самостоятелно, както на български, така и на английски без нужда от допълнителен водещ/а, освен ако вие не искате такъв/ава. Старая се да водя по съвременен начин, като едновременно с това спазвам всички български традиции и ритуали. Основна цел на работата ми са препълнения дансинг, усмивките по лицата на хората и хубавите спомени, които остават в съзнанието.

Фирмени тържества и частни партита

Фирмените тържества са моята специалност, защото с тях започнах кариерата си като дисководещ.  Тук имам най-много опит и умея да усещам хората и техните музикални желания само с един поглед.

Фирмените тържества и корпоративните събития са мероприятия, които обикновено се празнуват веднъж годишно.  Това зависи от менъджмънта на фирмата и всяка фирма сама определя кога и как да направи своето парти.

 И тъй като хората цяла година се трудят и очакват с нетърпение празничната вечер, затова аз отделям специално внимание на всяко едно фирмено тържество и се съобразявам с индивидуалните изисквания на всеки гост.

Абитуриентски и абсолвентски балове

Каквото и да си говорим, младите хора са си млади хора и умеят да се веселят от сърце. Това са едни от най-купонджийските мероприятия, защото символизират безгрижността и младостта на група от хора, които не спазват задръжки и етикеция.

И ако на фирмените тържества хората се притесняват от шефовете си, то на баловете учениците и студентите не се притесняват от никого, защото символично завършват един от най-хубавите етапи от живота си. Затова тук хората знаят как да се забавляват и за мен е огромна чест и привилегия да споделя тахната радост и да направя празника им и още по-неповторим. Възможно е човек да прави сватба два пъти в живота си, но със сигурност няма да има втори бал!

Семинари, конференции, презентации, тийм билдинг

Тук естетвото на мероприята е малко по-различно. И ако за разлика от сватбите и семейните тържества, където веселата част е преобладаваща, тук идеята е да се проведе сериозно събитие, което да достигне до по-голям кръг от хора.

За целта са необходими качествено професионално озвучаване и наличие на конферентна техника, като:

Аз мога да предоставя необходимото количество техника и да следя за нормалното протичане на цялата презентация, семинар, конференция или тийм билдинг.

Семейни тържества

Семейните тържества са едни от най-хубавите празници, защото включват лични поводи за веселие като рождени дни, юбилеи, годишнини, кръщенета и други. Тук се изисква опит, професионализъм и персонално отношение, за да останат хубавите спомени вечни.

На всяко едно такова събитие, аз подхождам индивидуално, защото всеки гост трябва да се чувства специален и щастлив на това празненство.

Озвучаване и други мероприятия

Ако имате нужда от качествено озвучаване и осветление за какъвто и да е повод мога да предоставя всичко необходимо за вашето мероприятие: